Tradotim oy

Yksilöllistä palvelua

Yksi koko ei sovi kaikille. Yksilölliset palvelut voivat koostua monista erilaisista asioista, kuten: tuotteiden räätälöinnistä, yksilöllisistä pakkauksista, erilaisista toimitustavoista, logistisista ratkaisuista... Kysy lisää myyjiltämme.

Räätälöityjä ratkaisuja

Pitkä kokemus ja laaja toimittajaverkosto mahdollistaa erilaisten asiakaskohtaisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamisen. Monet asiakastuotteemme ovat joko suoraan valmistajalla räätälöityja tai oman osaajaverkostomme modifioimia tuotteita. Verkostomme avulla löydämme ratkaisun, joka palvee toimintaasi parhaiten.

Kumppanuutta

Panostamme pitkäaikaisiin vuorovaikutteisiin asiakasuhteisiin, jonka keskiössä on molemminpuolinen kehitys. Näin opimme ymmärtämään asiakkaidemme tarpeita ja pystymme tarjoamaan jatkuvasti muuttuvassa ympäristössä parhaat mahdolliset ratkaisut.

Maahantuontia vuodesta 1993

Tradotim on toiminut pienkonerenkaiden maahantuojana jo 30 vuoden ajan. Tällä hetkellä pienkonerenkaiden valikoima on yksi Suomen laajimmista. Yli 2000 m2 varastossamme on jatkuvasti yli 5000 nimikettä valmiina toimitettavaksi. Toimitusvarmuutemme on erinomaisella tasolla, jonka ansiosta monet Suomen laajimmista ketjuista ovat valinneet meidät toimittajakseen.

Sastamalan alueen kuminjalostusosaaminen johti markkinoiden parhaiden umpikumirenkaiden syntyyn

Alusta lähtien yksi toimintamme kulmakivistä on ollut puhkeamattomien Flexel -renkaiden tuotanto. Flexel -renkaat valmistetaan tuotannossamme Sastamalassa. Flexelien solukumitäyte on vuosien kehityksen tulos. Patentoidussa solukumitäytteessämme puhkeamattomuus yhdistyy ilmarenkaiden joustavuuteen, säänkestävyyteen ja käsiteltävyyteen. Tuotannon ja tuotekehityksen säilyminen omissa käsissämme on yrityksellemme tärkeä arvo.

Apuvälinerenkaiden valmistajasta apuvälinetuotteiden, -tarvikkeiden ja -varaosien toimittajaksi

Apuvälinerenkaiden ja tarvikkeiden myynti ja maahantuonti on ollut osa yrityksen luontaista kehityskulkua. Apuvälineiden tarvikerenkaiksi erinomaisesti soveltuvien Flexel -renkaiden ja pienrenkaiden myynnin kautta liikkeelle lähtenyt toiminta on toimittajaverkoston laajentuessa johtanut nykyiseen toimintamalliin, jossa Tradotim toimittaa terveydenhuoltoon, jälleenmyyjille ja apuvälinevalmistajille laajasti erilaisia tarvikkeita, varaosia, komponentteja ja renkaita.