Apuvälineiden varaosat ja tarvikkeet

Tradotim Oy:n valikoimasta löydät monipuolisesti laadukkaita tarvikkeita ja varaosia liikkumisen apuvälineisiin, kuten: kyynärsauvoihin, pyörätuoliin, rollaattoriin, sähköpyörätuoliin ja sänkyihin.

Tradotim Oy:n kaikissa tuotteissa on huomioitu käytettävyys niin loppukäyttäjän kuin asentajankin näkökulmasta.

Suunnittelussa on huomioitu erityisesti käyttömukavuus ja tuotteen käyttöikä.

Esimerkkiksi kaikki valikoimamme jalka-, käsi- ja niskatuet on valmistettu polyuretaanista, joka on helppo pitää puhtaana.

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman lisätarvikkeita, kuten TÜV-testatut kohottautumistuet, infuusiotelineitä sänky- ja pyörätuolisovelluksin. CE-merkityt Rolko -ajorampit ovat keveitä ja käteviä ja niillä on Premium Product- laatuluokitus.

 

Jääpiikit, kepinpääkumit, kuulalaakerit

Tuotteet ovat saatavilla milli- tai tuumamitoilla tai sitten molemmilla yhdistettynä.

Tukipyörät ja kuljetuspyörät

Tukipyörävalikoima koostuu 6 eri rengasmateriaalista: Flexel, Ilmakumi, kovakumi, TPE (termoplastinen) sekä valettu, että vaahdotettu polyuretaani.Pyörät soveltuvat mm. pyörätuoleihin, rollaattoreihin ja potkupyöriin.

Kuljetuspyörät saa vakiona tai kevyestä alumiinista mittatarkasti valmistettuna. Kuljetuspyöriä myös rumpujarrulla varustettuna, valikoimaa riittää.

Kelausvanteet ja pinnasuojat

Kelausvanteet ja pinnasuojat kuljetuspyörien lisävarusteiksi tai vaihtoehdoiksi alkuperäisille. Pinnasuojamme ovat materiaaliltaan särkymätöntä polykarbonaattia.

Tuentavyöt

Valikoimastamme löydät niin premiumlaatuiset tuentavyöt aktiivikäyttäjille kuin edulliset tuentavyöt tilapäiseen käyttöön tai varatuoleihin.

Istuintyynyt

Nestettä hylkivät istuintyynyt ja ilman pumppua toimivat ilmatäytteiset istuintyynyt.

...ja paljon muita tarvikkeita varaosia

Tutustu koko valikoimaan verkkokaupassa

Apuvälineiden tarvikeluettelo 2024

Tradotimin apuvälineiden tarvikeluettelo vuodelle 2024 on julkaistu. Valikoimastamme löydät monipuolisesti laadukkaita tarvikkeita ja varaosia liikkumisen apuvälineisiin, kuten kyynärsauvoihin, pyörätuoliin, rollaattoriin, sähköpyörätuoliin ja sänkyihin. Tradotim Oy:n

Lue lisää...