CST

Rengas joka seikkailuun

Oli laitteessasi kaksi tai neljä pyörää, kaksi tahtia tai polkimet, CST tarjoaa renkaan, joka on suunniteltu tuottamaan paras mahdollinen suorituskyky. Ja tekee sen hinnalla, joka ei lompakkoa liikaa kevennä, koska heidän filosofiansa mukaan hyvä ajokokemus pitäisi olla kaikkien saatavilla.

CST eli Cheng Shin Tire valmistaa polkupyörien, maatalous-, puutarha, teollisuus- ja pienkoneiden sekä trukkien renkaita ja sisärenkaita kolmessa valtavassa tehtaassaan Xiamenissa Kiinassa. CST brändin renkaita myydään maailman laajuisesti yli 150:ssa maassa.

CST: n käytössä on maailmanluokan valmistuslaitteet ja innovatiivinen tekniikka. Heidän toimintansa painopiste on laadussa, toimitusvarmuudessa ja asiakastyytyväisyydessä. CST:n valmistamat tuotteet noudattavat tiukimpia kansainvälisiä standardeja. Yhtiölle on myönnetty DOT (Yhdysvaltain liikenneministeriö) -sertifiointi, ISO9001, E-Mark sekä TS 16949 sertifikaatit ja he ovat saaneet myös Kiinalainen tunnettu tuotemerkki -palkinnon.

Harjoittamalla ensiluokkaista valmistustoimintaa ja erittäin tehokasta logistiikkaa, CST asettaa rengasteollisuuden huippuosaamisen standardin. CST:llä laatu, eheys ja palvelu ovat muutakin kuin sanoja: Ne ovat yrityksen perusta ylimmästä johdosta tehdaslattialle ja sen ulkopuolelle.