Carlisle

Pidä elämäsi liikkeellä

Erikoisrenkaita ja pyöriä valmistava Carlisle tarjoaa kattavan rengasvalikoiman ajoleikkureiden, ympäristökoneiden, golfautojen, monitoimikoneiden, mönkijöiden, maatalouskoneiden ja teollisuuden eri laitteiden tarpeisiin.

Carlisle on tunnettu brändi rengas- ja pyöräteollisuuden johtavien valmistajien sekä jälleenmyyjien keskuudessa. Carlisle-tuotemerkki tarjoaa luokkansa parhaimman laadun, huipputeknologian ja tuotteiden suorituskyvyn.

Carlisle uskoo, että renkaasi ovat yhtä tärkeitä, kuin muutkin ensisijaiset tavoitteesi. Heidän prioriteettinaan on luoda luottamus renkaisiisi ja kuljettaa sinut perille turvallisesti ja tehokkaasti. Renkaan toimivuuteen ja luotettavuuteen suuntautuneen tuotekehityksen huipputason osoittaa, että Carlisle rengas- ja pyöräbrändi erottuu kilpailusta myös kaikkein tärkeimmälle asiakkaalle - sinulle!

Luottamuksen arvoista laatua monella segmentillä

Carlislen nurmikko-, puutarha- ja golfautorengas valikoima tarjoaa maaperäystävällistä pitoa, monipuolisuutta ja vakautta ajamiseen. Valikoiman laadukkailla renkailla saat suorittaa kaikki ulkotyöt luottavaisin mielin.

Carlislen mönkijä ja hyötyajoneuvorenkaat tarjoavat poikkeuksellisen laadukkaat pito- ja ajo-ominaisuudet. Oli ajotyylisi tasainen tai aggressiivinen, valikoiman suorituskykyisiset ATV/UTV -renkaat varmistavat, ettei maastosta ole vastusta ajamiselle.

Carlislen suorituskykyiset renkaat ovat myös maatalouden tunnettuja työhevosia, jotka eivät jätä pulaan.

Carlisle ja Carl Star Group

Carlisle aloitti toimintansa Amerikassa sisärenkaiden tuotannolla vuonna 1917. Vuonna 1928 Carlisle Tire and Rubber valmisti jo 10 000 sisärengasta päivässä. 1970 yritys aloitti maailman valloituksen laajentamalla yritystoimintansa Eurooppaan.

Vuodesta 2013 lähtien Carlisle on toiminut nimellä Carl Star Group, joka on yhdistynyt kahdesta Carlisle-brändin yrityksestä Carlisle Transportation ja Carlisle Tire and Wheels. Carl Star Group, jonka pääliiketoiminta muodostuu erikoisrenkaista, myy nykyisin monen eri brändin renkaita, mutta tuotevalikoiman peruskivenä toimivat edelleen Carlisle brändin renkaat. Jokainen Carl Star Groupin brändi toimii omalla segmentillään osana laajempaa kokonaisuutta.

Carl Star Group valmistaa renkaita Aasiassa ja Yhdysvalloissa. Heillä on toimisto- ja varastotilat myös Euroopassa, josta käsin he palvelevat Eurooppalaisia asiakkaitaan. Carl Star Group ohjaa itse koko tuotantoprosessia alkaen aina renkaan suunnittelusta ja kumin sekoittamisesta päättyen valmiiden renkaan testaukseen ja toimittamiseen jälleenmyyjille tai valmistajille.

Carl Star Group panostaa vahvasti tuotekehitykseen. Varmistaakseen tuotteidensa korkealaatuisuuden Carl Star Group valvoo tuotteidensa laatua eri laboratorio testausmenetelmien avulla ja he testaavat tuotteitaan kattavasti myös kentällä aidoissa ajo-olosuhteissa. Heidän tavoitteensa on valmistaa aina luokkansa parhaat tuotteet.