Maxxis

Teknologia on olennainen osa erinomaisten renkaiden tuotantoa. Maxxis täyttää asiakkaidensa odotukset jatkuvasti laajentamalla tutkimus- ja kehitystoimintaansa. Maxxis ylläpitää tällä hetkellä viittä tutkimuslaitosta ympäri maailmaa: Taiwanissa, Kiinassa, Yhdysvalloissa ja Alankomaissa. Maxxiksella on satojen kemistien ja insinöörien tiimi, jotka hyödyntävät parhaita laitteita ja viimeisintä teknologiaa renkaiden ja komponenttien laadun ja globaalin Maxxis-tiimin ponnistelujen edistämiseksi.

Maxxiksen tutkimus- ja kehitystyö sisältää kattavia testejä renkaiden kumisekoituksille. Jatkuvalla hienosäädöllä vastataan sekä varaosarenkaiden että alkuperäisrenkaiden tarkkoihin vaatimuksiin. Maxxis toimittaa ensiasennusrenkaita mm. John-Deeren, Polariksen, Hondan, Yamahan, Kawasakin, Suzukin ja KTM:n mönkijöihin.

Maxxis pyrkii jatkuvasti parantamaan renkaidensa suorituskykyä. Tätä varten heillä on oma yksityinen testirata Kiinassa. Testiradan lisäksi heidän renkaitaan testaavat Maxxiksen sponsoroimat kilpakuljettajat. Heidän antamansa palaute vaikuttaa suoraan lopputuotteeseen.

Maxxis yrityksenä

Maxxiksen missiona on olla arvostettu maailman laajuinen yritys, jolla on vahva brändi, joka ansaitsee asiakkaidensa sitoutumisen.

Maxxis aloitti, monien muiden yritysten tavoin, pienyrityksenä. Heidän taipaleensa alkoi polkupyörän renkaiden tuotannosta Taiwanissa vuonna 1967. Tasaisesti kasvaen Maxxiksesta tuli maailman suurin polkupyörän renkaiden valmistaja. Vuosikymmenten kuluessa Maxxis on laajentunut uusille markkinoille. Heidän tuote portfolionsa sisältää tänä päivänä lähes kaikki kumipyörien päällä liikkuvien laitteiden renkaat.

Maxxis työllistää globaalisti tällä hetkellä noin 22 000 työntekijää ja yrityksellä on toimipisteet Yhdysvalloissa, Taiwanissa, Kiinassa, Thaimaassa, Canadassa, Vietnamissa, Isossa Britanniassa, Saksassa, Hollannissa, Japanissa ja Dubaissa. Maxxista myydään maailmanlaajuisesti noin 170:ssä eri maassa.