OTR Wheel Engineering

OTR:n valikoima muodostuu pääasiassa OffRoad -käyttöön suunnitelluista renkaista ja valikoimasta löytyy myös puhkeamattomia ja pistosuojattuja renkaita. OTR:n renkaita käytetään laajasti suurteholeikkureiden ensiasennusrenkaina. OTR:llä on maailmanlaajuinen verkosto, jonka avulla se palvelee asiakkaitaan ympäri maailman.

OTR on vuosien saatossa panostanut vahvasti tuotekehitykseen ja kustannustehokkuuteen, joka yhdessä saumattomasti toimivan toimitusketjun kanssa on mahdollistanut yrityksen paikan monen maailmanlaajuisesti merkittävän valmistajan yhteistyökumppanina. OTR käyttää tuotannossaan viimeisintä teknologiaa varmistaakseen korkealaatuiset ajanmukaiset tuotteet.

OTR:n tuotekehityksen viimeaikainen panostus on kohdistunut puhkeamattomien renkaiden kehitykseen. He ovat tuoneet markkinoille TyrLynerÒ - tekniikan, joka on saatavilla moniin heidän tuotteisiinsa. TyrLynerÒ renkaiden sisällä on itsensä korjaava polyuretaanikumikerros, joka tiivistää renkaan välittömästi piston jälkeen. Rengasta voi myös piston jälkeen käyttää normaalisti, eli sitä ei tarvitse korvata uudella piston jälkeen. Tekniikka lupaa korjata, jopa 9 mm paksuisen piston aiheuttaman reiän. TyrLynerÒ  tekniikka ei lisää renkaiden painoa tai heikennä renkaan ajo-ominaisuuksia.

OTR:n juuret ovat ensiasennusrenkaiden tuottamisessa. Yritys on aloittanut toimintansa tavallisena rengaskauppana Georgian Roomassa vuonna 1987. Pian perustamisen jälkeen omistaja huomasi asiakkaidensa tarvitsevan tuotteiden ja palveluiden integraatiota, jonka jälkeen yritys alkoi vuonna 1995, saatuaan ensimmäisen ison asiakkaansa, valmistamaan ensiasennusrenkaita.

Tänä päivänä OTR:llä on viisi erilaista patenttia ja heidän valikoimastaan löytyy yli 300 eri rengastyyppiä ja kokoa. Heidän toimintansa on laajentunut maailman laajuiseksi ja heillä on toimipisteitä niin Euroopassa, Yhdysvalloissa, Canadassa kuin Kiinassakin. Tradotim on ensimmäinen Suomalainen maahantuoja, joka on tuonut valikoiman myös kuluttajien saataville.