Trelleborg

Trelleborg on valmistaja, joka panostaa laatuun ja kestävyyteen. Heidän tuotteidensa laatu perustuu pitkään elinkaareen, innovatiivisuuteen ja tehokkuuteen. Yritys valmistaa renkaita, jotka tuotetaan vastuullisesti ja suunnitellaan maksimoimaan kuormausominaisuudet, antamaan erinomainen pito ja vakaat ajo-ominaisuudet, mutta silti suojaamaan maaperää, minimoimaan ympäristövaikutukset ja kestämään pidempään kuin kilpailijoidensa renkaat.

Trelleborg on Ruotsalainen Globaalisti toimiva yritys, jonka menestys nojaa vahvoihin arvoihin. Arvojen keskiköön on Trelleborgissa nostettu asiakaslähtöisyys, suorituskyky, innovaatio ja vastuullisuus. Trelleborgin tuotantolaitokset sijaitsevat Italiassa, Latviassa, Brasiliassa, Tšekin tasavallassa, Serbiassa, Sloveniassa, Kiinassa, Sri Lankassa ja Yhdysvalloissa.

Trelleborg on yhtiönä hyvin sitoutunut edistämään ilmaston kannalta vastuullisia toimintatapoja. Yritys etsii jatkuvasti uusia ilmastoystävällisiä tuotantovaihtoehtoja sekä pyrkii löytämään jatkuvasti tehokkaampia tapoja kierrättää. He haastavat organisaationsa päivittäin etsimään ja parantamaan ympäristöystävällisiä lähestymistapoja, jotka parantavat pyöräjärjestelmiemme suorituskykyä, tehokkuutta ja kestävyyttä koko elinkaarensa ajan suunnittelusta tuotteen kierrätykseen.