Carlisle-logo_sm Cheng_Shin_Tire_Logo_sm Kendan_logo_sm OTR_logo_2022_uusi Trelleborg_Logo_blue_3D_sm maxxis_sm
Froglegs_logo Gel Ovations logosm KB-logo-pystysm Outfront logo sm Pr1mo-logosm Rolko logosm Schwalbe-logo mainsm Spinergy logo sm sentinel-logo-vihsm
Tradotim Oy on pienkonerenkaiden, apuvälineiden ja niiden varaosien palveleva maahantuoja ja myyjä sekä puhkeamattomien Flexel -umpikumirenkaiden valmistaja.Maahantuontia 30 v. kokemuksella. Luotettavat brändit, laaja valikoima, erinomainen toimitusvarmuus, nopeat toimitukset.

Renkaat

Pienkoneet, ajoleikkurit, kuljetuskärryt, maatalouskoneet, mönkijät, ympäristökoneet... Yli 500 rengasmallia ja satoja sisärengaskokoja luotettavilta brändeiltä!
pienkonerenkaat

Apuvälineet

apuvalineet

Flexel -renkaat

puhkeamattomat flexel renkaat

Uutta näkökulmaa tuentaan Kinetic Balancen laadukkailla tuentavöillä

Vartalontuentavyötä, jota joskus pyörätuolin turva- tai tukivyöksikin kutsutaan, käytetään pääasiassa pyörätuolissa tai rattaissa olevan henkilön asennon tukemiseen. Vartalonhallinnan heiketessä henkilöllä voi olla vaikeuksia saada tukevaa tai turvallista istuma-asentoa, jolloin häntä voidaan auttaa saavuttamaan sopiva asento oikeanlaisella tuennalla.

Kinetic Balance tarjoaa uutta näkökulmaa vartalotuentaan. Heidän missionsa on valmistaa premium-laatuisia käyttäjien arkea helpottavia tuotteita, jotka myös näyttävät hyvältä. Lantiovyöt ovat saatavissa 2-pistekiinnityksellä ja 4 -pistekiinnityksellä.

Yksityiskohdat erottavat jyvät akanoista

Kinetic Balancen pyörätuolin tukivyöt ovat tarkkaan mietittyjä ja monien yksityiskohtien ansiosta ne erottuvat kilpailijoistaan. Kinetic Balancen tuentavöissä käytetään vettä ja likaa hylkiviä materiaaleja ja vöiden suojatut lukko-osat pitävät lukitusmekanismit puhtaana. Kinetic Balance kehittää tuotteidensa ulkonäköä ja ominaisuuksia jatkuvasti.

Lantiovöiden vettä ja likaa hylkivät pinnat valmistetaan neopreenista. Neopreenikangas on elastista. Se kestää hyvin kulutusta, lämpötilojen voimakasta vaihtelua, auringon uv-säteilyä ja on luonnostaan vettähylkivä. Neopreenikangas on tuttu materiaali mm. vesiurheiluun suunnitelluissa märkäpuvuista ja muista vesiurheiluvarusteista.

Kinetic Balancen suunnittelemat lukko-osat, pituusmerkityt kiinnitysnauhat ja pyöristetyt vöiden päät helpottavat kiinnitysosien asentamista. Tuotteissa on selkeät kokomerkinnät, jotka löytyvät vöiden sisäpuolelta isoilla kirjaimilla. Kinetic Balancen tuentavöiden kaikki kiinnitysosat toimitetaan pakkauksien mukana.

Kolme erilaista lukitusta

Tuentavyötä on saatavissa kolmella eri lukkotyypillä: painonappi-, turva- ja lentokonelukko. Lukkotyypit soveltuvat erilaisille asiakkaille.

Painonappilukitus on tukeva lukitus peruskäyttöön. Lukitus on suojattu neopreenikankaan alle, jotta mekanismi pysyy puhtaana ja vaatii siten vähemmän huoltotoimia kuin perinteiset avoimet lukitusratkaisut.

Turvalukituksella huolehditaan asiakkaista, jotka voivat tilansa vuoksi avata tavallisen lukituksen vahingossa ja aiheuttaa siten vaaratilanteen itselleen. Turvalukituksen avaaminen edellyttää kuulakärkikynää tai muuta tarkoitukseen sopivaa pientä esinettä.

Lentokonelukitus tarjoaa yksinkertaisen ja helposti avattavan vaihtoehdon metallilukitukselle. Ulospäin vetämällä avattava lentokonelukituksen avaaminen onnistuu helposti yhdelläkin kädellä vaikka voimat käsissä olisivat heikentyneet tai käsien hallinta olisi vaikeaa.