Uutta näkökulmaa tuentaan Kinetic Balancen laadukkailla tuentavöillä

Vartalontuentavyötä, jota joskus pyörätuolin turva- tai tukivyöksikin kutsutaan, käytetään pääasiassa pyörätuolissa tai rattaissa olevan henkilön asennon tukemiseen. Vartalonhallinnan heiketessä henkilöllä voi olla vaikeuksia saada tukevaa tai turvallista istuma-asentoa, jolloin häntä voidaan auttaa saavuttamaan sopiva asento oikeanlaisella tuennalla.

Kinetic Balance tarjoaa uutta näkökulmaa vartalotuentaan. Heidän missionsa on valmistaa premium-laatuisia käyttäjien arkea helpottavia tuotteita, jotka myös näyttävät hyvältä. Lantiovyöt ovat saatavissa 2-pistekiinnityksellä ja 4 -pistekiinnityksellä.

Yksityiskohdat erottavat jyvät akanoista

Kinetic Balancen pyörätuolin tukivyöt ovat tarkkaan mietittyjä ja monien yksityiskohtien ansiosta ne erottuvat kilpailijoistaan. Kinetic Balancen tuentavöissä käytetään vettä ja likaa hylkiviä materiaaleja ja vöiden suojatut lukko-osat pitävät lukitusmekanismit puhtaana. Kinetic Balance kehittää tuotteidensa ulkonäköä ja ominaisuuksia jatkuvasti.

Lantiovöiden vettä ja likaa hylkivät pinnat valmistetaan neopreenista. Neopreenikangas on elastista. Se kestää hyvin kulutusta, lämpötilojen voimakasta vaihtelua, auringon uv-säteilyä ja on luonnostaan vettähylkivä. Neopreenikangas on tuttu materiaali mm. vesiurheiluun suunnitelluissa märkäpuvuista ja muista vesiurheiluvarusteista.

Kinetic Balancen suunnittelemat lukko-osat, pituusmerkityt kiinnitysnauhat ja pyöristetyt vöiden päät helpottavat kiinnitysosien asentamista. Tuotteissa on selkeät kokomerkinnät, jotka löytyvät vöiden sisäpuolelta isoilla kirjaimilla. Kinetic Balancen tuentavöiden kaikki kiinnitysosat toimitetaan pakkauksien mukana.

Kolme erilaista lukitusta

Tuentavyötä on saatavissa kolmella eri lukkotyypillä: painonappi-, turva- ja lentokonelukko. Lukkotyypit soveltuvat erilaisille asiakkaille.

Painonappilukitus on tukeva lukitus peruskäyttöön. Lukitus on suojattu neopreenikankaan alle, jotta mekanismi pysyy puhtaana ja vaatii siten vähemmän huoltotoimia kuin perinteiset avoimet lukitusratkaisut.

Turvalukituksella huolehditaan asiakkaista, jotka voivat tilansa vuoksi avata tavallisen lukituksen vahingossa ja aiheuttaa siten vaaratilanteen itselleen. Turvalukituksen avaaminen edellyttää kuulakärkikynää tai muuta tarkoitukseen sopivaa pientä esinettä.

Lentokonelukitus tarjoaa yksinkertaisen ja helposti avattavan vaihtoehdon metallilukitukselle. Ulospäin vetämällä avattava lentokonelukituksen avaaminen onnistuu helposti yhdelläkin kädellä vaikka voimat käsissä olisivat heikentyneet tai käsien hallinta olisi vaikeaa.