Carlisle-logo_sm Cheng_Shin_Tire_Logo_sm Kendan_logo_sm OTR_logo_2022_uusi Trelleborg_Logo_blue_3D_sm maxxis_sm
Froglegs_logo Gel Ovations logosm KB-logo-pystysm Outfront logo sm Pr1mo-logosm Rolko logosm Schwalbe-logo mainsm Spinergy logo sm sentinel-logo-vihsm
Tradotim Oy on pienkonerenkaiden, apuvälineiden ja niiden varaosien palveleva maahantuoja ja myyjä sekä puhkeamattomien Flexel -umpikumirenkaiden valmistaja.Maahantuontia 30 v. kokemuksella. Luotettavat brändit, laaja valikoima, erinomainen toimitusvarmuus, nopeat toimitukset.

Renkaat

Pienkoneet, ajoleikkurit, kuljetuskärryt, maatalouskoneet, mönkijät, ympäristökoneet... Yli 500 rengasmallia ja satoja sisärengaskokoja luotettavilta brändeiltä!
pienkonerenkaat

Apuvälineet

apuvalineet

Flexel -renkaat

puhkeamattomat flexel renkaat

Kinetic Balance Parka - pyörätuolin lämpöpussi

Kinetic Balancen Parka lämpöpussi on täydellinen sadetakki jaloille. Sen lämmin eriste pitää jalat lämpiminä ja nailonista ja polyesteristä valmistettu kangas suojaa sateelta ja tuulelta.

Parka lämpöpussi on tehty kauttaaltaan laadukkaista materiaaleista. Sen vetoketjut ovat tukevat toimivat ja saumat ovat teipattuja. Lämpöpussissa on vedenpitävä tasku edessä pienien tavaroiden tai puhelimen säilytystä varten. Pussin yläosassa olevien 20 mm levyisten nauhojen avulla pussi saadaan tukevasti kiinni pyörätuoliin tai vyötärölle. Nauhoissa on pikakiinnikkeet, jotka on nopea avata ja sulkea.

Pyörätuolin lämpöpussi

Lämpöpussin täytteenä on 220g THERMOLITE FL-3E kuitu täytettä, joka on valmistettu vähintään 35 prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. 220g Thermolite täytettä vastaa lämmöneristysominaisuuksiltaan jopa 600 g untuvatäytettä.

Lämpöpussi voidaan pestä pesukoneessa 30 asteessa.