Carlisle-logo_sm Cheng_Shin_Tire_Logo_sm Kendan_logo_sm OTR-Wheels_logo_sm Trelleborg_Logo_blue_3D_sm maxxis_sm
Froglegs_logo Gel Ovations logosm KB-logo-pystysm Outfront logo sm Pr1mo-logosm Rolko logosm Schwalbe-logo mainsm Spinergy logo sm sentinel-logo-vihsm
Tradotim Oy on pienkonerenkaiden, apuvälineiden ja niiden varaosien palveleva maahantuoja ja myyjä sekä puhkeamattomien Flexel -umpikumirenkaiden valmistaja.Maahantuontia 30 v. kokemuksella. Luotettavat brändit, laaja valikoima, erinomainen toimitusvarmuus, nopeat toimitukset.

Renkaat

Pienkoneet, ajoleikkurit, kuljetuskärryt, maatalouskoneet, mönkijät, ympäristökoneet... Yli 500 rengasmallia ja satoja sisärengaskokoja luotettavilta brändeiltä!
pienkonerenkaat

Apuvälineet

apuvalineet

Flexel -renkaat

puhkeamattomat flexel renkaat

Apuvälineille omat somekanavat

Jo monen vuoden ajan apuvälineet ovat muodostaneet merkittävän osan Tradotimin toiminnasta. Haluamme tarjota tulevaisuudessa entistä kohdennetumpaa sisältöä apuvälineasiakkaillemme ja siksi Tradotim apuvälineet on avannut omat somekanavansa.

Jos siis haluat pysyä ajantasalla viimeisistä tuoteuutuuksista, tuotteiden sovelluksista ja miten tuotteidemme avulla voidaan kehittää loppukäyttäjän arkea. Älä epäröi seurata kanaviamme. Tavoitteenamme on luoda ammatillisesti hyödyllistä sisältöä, joka antaa näkökulmia ja työkaluja sosiaalialan ammattilaisten arkeen.

Siirry Facebook sivullemme tästä

Siirry Instagram sivuillemme tästä