Carlisle-logo_sm Cheng_Shin_Tire_Logo_sm Kendan_logo_sm OTR-Wheels_logo_sm Trelleborg_Logo_blue_3D_sm maxxis_sm
Froglegs_logo Gel Ovations logosm KB-logo-pystysm Outfront logo sm Pr1mo-logosm Rolko logosm Schwalbe-logo mainsm Spinergy logo sm sentinel-logo-vihsm
Tradotim Oy on pienkonerenkaiden, apuvälineiden ja niiden varaosien palveleva maahantuoja ja myyjä sekä puhkeamattomien Flexel -umpikumirenkaiden valmistaja.Maahantuontia 30 v. kokemuksella. Luotettavat brändit, laaja valikoima, erinomainen toimitusvarmuus, nopeat toimitukset.

Renkaat

Pienkoneet, ajoleikkurit, kuljetuskärryt, maatalouskoneet, mönkijät, ympäristökoneet... Yli 500 rengasmallia ja satoja sisärengaskokoja luotettavilta brändeiltä!
pienkonerenkaat

Apuvälineet

apuvalineet

Flexel -renkaat

puhkeamattomat flexel renkaat

Tradotim mukana apuvälinemessuilla Pirkkahallissa Tampereella

Tradotim on jälleen mukana Tampereella 7.-9.11.2019 järjestettävillä apuvälinemessuilla. Osastomme (600) sijaitsee pääsisäänkäynniltä katsottuna ensimmäisenä oikealla kulkevan käytävän varrella Pimé Cafén lähettyvillä. Tervetuloa!

Messuosastollamme pääset tutustumaan edustamiimme apuvälinetuotteisiin. Esillä ovat mm. Kinetic Balancen, Rolkon, Spinergyn, Froglegin, Tetra Equipmentin, Schwalben ja Lencon tuotteita.

Kinetic Balance

Kinetic Balance valmistaa laadukkaita liikuntarajoitteisten asennonkorjaukseen liittyviä tuotteita. Osastolla esillä ovat lantion tuentaan käytettävät kaksi ja nelipistevyöt, rintavyöt sekä monikäyttövyö. Vyöt valmistetaan laadukkaista materiaaleista ja ne ovat suunniteltu käyttäjäystävällisiksi ja kestäviksi.

Vöihin on suunniteltu monia käyttäjiä helpottavia ominaisuuksia, kuten vöissä olevat mittamerkinnät ja kokomerkinnät. Mittamerkintöjen avulla vyö on helposti asennettavissa keskelle ja selkeä kokomerkinnät helpottavat oikean tuotteen löytämistä.

Rolko

Rolkon apuvälinetuotteet keskittyvät pyörätuolien, rollaattorien, kävelytukien sekä muiden liikkumista tukevien apuvälineiden tarvikkeisiin. Osastolla voitte tutustua mm. Rolkon Airpad istuintyynyyn, Impac pistosuojattuihin sähköpyörätuolin renkaisiin sekä kestäviin ja kevyisiin hiilikuituvanteella varustettuihin tukipyöriin.

Airpad istuintyyny on suunniteltu käyttäjäystävälliseksi fysioterapeutin työkaluksi, jonka avulla parannetaan pyörätuolin istuimen käyttäjälleen antamaa tuentaa. Airpad on helposti ja nopeasti muotoiltavissa käyttäjän kannalta optimaalisen tuen antavaksi istuimeksi, joka myös auttaa ehkäisemään haavaumien syntymistä.

Impac pistosuojatut renkaat tarjoavat sähköpyörätuolilla tai -mopolla liikkumiseen lisäturvaa. Renkaissa on pintakerroksen alla suojavyö, joka ehkäisee piston pääsyä renkaan kudokseen, jolloin puhkeamisen todennäköisyys on huomattavasti alhaisempi, kuin tavanomaisilla renkailla.

Frogleg

Frogleg on yksi ensimmäisiä valmistajia, joka toi markkinoille jousitetut haarukat pyörätuoleihin. Osastollamme näytillä Froglegin joustohaarukat ja tukipyörät.

Muita osastollamme nähtävillä olevia tuotteita ovat Spinergyn pinnavanteet, Outfrontin komposiittijarrut ja kelausvanteet, Schwalben ja Lencon renkaat, Gel Ovationin tuet ja pehmusteet lisäksi osastolla mukana kepinpääkumit, jääpiikit, kaatumaesteet, kädensijat ja paljon muuta.