AJANKOHTAISTA

Flexel -tuotanto kesätauolla heinäkuussa

Kiireisimmät flexel -tilaukset on hyvä jättää nyt. Flexel -tuotantomme palvelee asiakkaita vielä kesäkuun loppuun asti, jonka jälkeen tuotanto vetäytyy ansaitulle kesätauolle. Flexel -tuotanto jatkuu normaalisti jälleen elokuussa.

Uusi verkkokauppamme on avattu!

Edit 23.4.2020

Uusi verkkokauppamme on nyt avattu asiakkaille. Tervetuloa ostoksille uuteen verkkokauppaamme!

Asiakkaillemme on lähetetty tunnukset uuten verkkokauppaan sähköpostitse. Jos et ole saanut uusia tunnuksia, tarkista varmuuden vuoksi roskapostikansiosi ja ota yhteyttä myyntiimme , jos et ole saanut tunnuksia. HUOM! Ketjuasiakkaille tunnukset toimitetaan keskitetysti.

Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

OTR Wheel Engineering valmistaa laadukkaita renkaita yli 30-vuoden kokemuksella. OTR:n valikoima muodostuu pääasiassa OffRoad -käyttöön suunnitelluista renkaista ja valikoimasta löytyy myös puhkeamattomia ja pistosuojattuja renkaita. OTR:n renkaita käytetään laajasti suurteholeikkureiden ensiasennusrenkaina. OTR:llä on maailmanlaajuinen verkosto, jonka avulla se palvelee asiakkaitaan ympäri maailman.

Lue lisää: Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

Verkkokauppaamme uudistetaan Maaliskuussa - nykyisen verkkokaupan toiminnassa häiriöitä siirtymän aikana

Verkkokauppamme uudistetaan ja tuodaan tälle vuosituhannelle niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisesti. Uusi verkkokauppamme on testausvaiheessa ja nykyisen verkkokauppamme yhteys toiminnanohjausjärjestelmäämme on katkennut.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppa ei tällä hetkellä päivitä asiakashintoja tai tuotteiden saldoja. Verkkokaupassa voi edelleen selata tuotteita ja jättää tilauksia, mutta suosittelemme toistaiseksi tekemään tilaukset puhelimitse 0103373420 tai sähköpostilla .

Halutessasi voit silti jättää tilauksen myös verkkokaupassa. Tarkistamme tilaukset kerran päivässä. Vaikka verkkokauppa ei huomioi asiakashintoja, päivitämme ne manuaalisesti tilausta järjestelmään syöttäessä, joten ostoehtosi säilyvät samoina tilaustavasta riippumatta.

Ennakkotilaus 2020 - Täydennä varastosi nyt huippuedullisesti. Ennakkotilaukset jätettävä 14.2. mennessä

Vuosi on vaihtunut ja on aika suunnata katse kohti kevättä ja kesää. Olemme laatineet jälleen ennakkotilauksia varten listan tuotteista, jotka myydään huippuedullisin ennakkotilaaja hinnoin. Vuoden 2020 ennakkotilauslomakkeet on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Jos sähköposti ei jostain syystä tavoittanut yritystäsi, voit pyytää lomakkeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla numeroon 0103373420.

Ennakkotilauslomakkeet on palautettava 14.2.2020 mennessä sähköpostitse tai soittamalla myyntiimme. Ennakkotilausten toimitukset alkavat viikolla 10.