AJANKOHTAISTA

E-Skootterin renkaat valikoimaan

CST:n E-Skootterin renkaat valikoimaan

Monet ovat viime kesän aikana kyselleet sähköpotkulaudan renkaita. Nyt voin iloksenne kertoa valikoimamme laajenevan CST:n e-skootterin ja e-scootin renkailla. CST:n valikoimasta löytyvät sähköpotkulautojen ja sähköskoottereiden yleisimmät koot. Lataa esite tästä tai tutustu valikoimaan verkkokaupassa.

Verkkokauppaamme uudistetaan Maaliskuussa - nykyisen verkkokaupan toiminnassa häiriöitä siirtymän aikana

Verkkokauppamme uudistetaan ja tuodaan tälle vuosituhannelle niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisesti. Uusi verkkokauppamme on testausvaiheessa ja nykyisen verkkokauppamme yhteys toiminnanohjausjärjestelmäämme on katkennut.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppa ei tällä hetkellä päivitä asiakashintoja tai tuotteiden saldoja. Verkkokaupassa voi edelleen selata tuotteita ja jättää tilauksia, mutta suosittelemme toistaiseksi tekemään tilaukset puhelimitse 0103373420 tai sähköpostilla .

Halutessasi voit silti jättää tilauksen myös verkkokaupassa. Tarkistamme tilaukset kerran päivässä. Vaikka verkkokauppa ei huomioi asiakashintoja, päivitämme ne manuaalisesti tilausta järjestelmään syöttäessä, joten ostoehtosi säilyvät samoina tilaustavasta riippumatta.

BigHorn 3.0 ja Dingo renkaat valikoimaan

BigHorn 3.0 ja Dingo promokuva

Valikoimamme uudet BigHorn 3.0 ja Dingo renkaat tarjoavat vastinetta asiakkaasi rahoille ja tuovat myyjälle mielenrauhan. Uudet mallit saapuvat varastoomme kesäkuun aikana. Tutustu tuote-esitteisiin ja tarjoa uutuuksia aktiivisesti asiakkaillesi.

BigHorn 3.0 on Maxxiksen jo legendaksi muodostuneen BigHorn mönkijänrenkaan evoluution seuraava askel. Uutta BigHorn mallia on kehitetty ja parannettu edellisten mallien pohjalta, jotta se asettaisi edelleen standardin, jota kohti muut pyrkivät. BigHorn 3.0 rengasta käytetään muun muassa Polariksen ensiasennusrenkaana. Lataa esite!

CST:n Dingo on luotettava joka paikan höylä. Dingo on hyvä valinta, kun etsit monipuolista rengasta mönkijääsi. Dingo säilyttää vakaat ajo-ominaisuudet ja hyvän tuntuman maastossa kuin maastossa. Dingo rengasta käytetään mm. Can-Am mönkijöiden ensiasennusrenkaana. Lataa esite!

Ennakkotilaus 2020 - Täydennä varastosi nyt huippuedullisesti. Ennakkotilaukset jätettävä 14.2. mennessä

Vuosi on vaihtunut ja on aika suunnata katse kohti kevättä ja kesää. Olemme laatineet jälleen ennakkotilauksia varten listan tuotteista, jotka myydään huippuedullisin ennakkotilaaja hinnoin. Vuoden 2020 ennakkotilauslomakkeet on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Jos sähköposti ei jostain syystä tavoittanut yritystäsi, voit pyytää lomakkeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla numeroon 0103373420.

Ennakkotilauslomakkeet on palautettava 14.2.2020 mennessä sähköpostitse tai soittamalla myyntiimme. Ennakkotilausten toimitukset alkavat viikolla 10.

Uusi Rengaslaskuri työkalu asiakkaillemme

Rengaslaskurin kuva

Kokeile uutta rengaslaskurityökalua sivuillamme ja muista lisätä se itsellesi pikavalintoihin. Laskurin avulla muunnat nopeasti metriset koot tuumakokoihin ja päinvastoin.

Varsinkin pienkonenrenkaissa, mönkijänrenkaissa ja ajoleikkureiden renkaissa rengasmerkinnät ovat hyvin sekalaista seurakuntaa ja aika ajoin joudut etsimään merkintää vastaavaa tuumakokoa tai toisinpäin. Ainakin toistaiseksi tuumakokoiset merkinnät ja metrikokoiset merkinnät elävät rinnakkain ja riippuu hyvin paljon koneiden ja renkaiden valmistajista, miten he haluavat renkaansa merkitä.

Renkaiden tuumakokoisissa merkinnöissä käytetään yleisesti suoraviivaista tapaa, jossa ensimmäinen luku kertoo renkaan halkaisijan, toinen renkaan leveyden ja kolmas vanteen tuumakoon. Esimerkiksi 25x8.00-12 renkaan halkaisija on 25" leveys 8" ja vanteen halkaisija 12".

Metrisessä järjestelmässä taas puhutaan renkaan leveydestä, profiilista ja vannekoosta. Tämä järjestelmä tekee renkaan koon laskemisesta jo huomattavasti hankalampaa. Esim. trailerinrengas 195/50R13 renkaassa renkaan leveys on 195 mm renkaan korkeus taas on 50% renkaan leveydestä ja vanteen koko ilmoitetaan tuumina eli rengas on 13" vanteella. Sivuhuomautuksena todettakoon, että kirjain R kertoo vain renkaan rakenteen olevan Radiaali ja sillä ei ole merkitystä koon laskemisessa. Renkaan halkaisijan laskeminen vaatii metrisessä järjestelmässä jo huomattavasti enemmän ponnisteluja, koska renkaan profiilihan on vain renkaan korkeus vanteesta. Siksi se pitää kertoa kahdella ja siihen lisätä vanteen halkaisija, jotta saataisiin metrisen renkaan kokonaishalkaisija.

Metrisen järjestelmän hyviksi puoliksi taas voisi lukea sen, että renkaat ovat aika lähellä ilmoitettua kokoa, kun taas tuumamerkinnöin varustetuissa renkaissa voi valmistajien välillä olla aika isojakin kokoeroja, vaikka renkailla olisi sama tuumamerkintä.

 

 

Ennakkotilaus 2021 - Renkaat kesän sesonkiin

Vuoden 2021 ennakkotilauslomake on lähetetty matkaan. On jälleen aika kääntää katseet kohti kesän sesonkiaikaa ja täydentää varastojen pienrenkaat. Ennakkotilauslomakkeelta löydät valikoimamme suosituimmat renkaat ja sisärenkaat ajoleikkuriin, kottikärryyn, mönkijään tai traileriin. Tänä vuonna ennakkomyynnissä on myös laaja valikoima maatalouskoneiden sisärenkaita.

Täydentämällä varastosi ennakkomyynnissämme varmistat saavasi tarvittavat tuotteet kesän sesonkiin parhailla hinnoilla!

Jos et saanut sähköpostitse lähettämäämme lomaketta voit pyytää sen myynnistämme sähköpostitse tai puhelimitse 010 337 3420.

Palauta ennakkotilauslomake täytettynä sähköpostitse tai soita tilauksesi numeroon 010 337 3420. Ennakkotilauslomakkeen viimeinen palautuspäivä on 28.2.2021.

Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

OTR Wheel Engineering valmistaa laadukkaita renkaita yli 30-vuoden kokemuksella. OTR:n valikoima muodostuu pääasiassa OffRoad -käyttöön suunnitelluista renkaista ja valikoimasta löytyy myös puhkeamattomia ja pistosuojattuja renkaita. OTR:n renkaita käytetään laajasti suurteholeikkureiden ensiasennusrenkaina. OTR:llä on maailmanlaajuinen verkosto, jonka avulla se palvelee asiakkaitaan ympäri maailman.

Lue lisää: Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

Uusi verkkokauppamme on avattu!

Edit 23.4.2020

Uusi verkkokauppamme on nyt avattu asiakkaille. Tervetuloa ostoksille uuteen verkkokauppaamme!

Asiakkaillemme on lähetetty tunnukset uuten verkkokauppaan sähköpostitse. Jos et ole saanut uusia tunnuksia, tarkista varmuuden vuoksi roskapostikansiosi ja ota yhteyttä myyntiimme , jos et ole saanut tunnuksia. HUOM! Ketjuasiakkaille tunnukset toimitetaan keskitetysti.