Käytettävyys edellä

Tradotim Oy:n kaikissa tuotteissa on huomioitu käytettävyys niin loppukäyttäjän kuin asentajankin näkökulmasta.
Suunnittelussa on huomioitu erityisesti käyttömukavuus ja tuotteen käyttöikä.
Esimerkkiksi kaikki valikoimamme jalka-, käsi- ja niskatuet on valmistettu polyuretaanista, joka on helppo pitää puhtaana.  

Meiltä löydät myös kattavan valikoiman lisätarvikkeita, kuten TÜV-testatut kohottautumistuet, infuusiotelineitä sänky- ja pyörätuolisovelluksin. CE-merkityt Rolko -ajorampit ovat keveitä ja käteviä ja niillä on Premium Product- laatuluokitus.

Tukipyörävalikoima

Tukipyörävalikoima koostuu 6 eri rengasmateriaalista: Flexel, Ilmakumi, kovakumi, TPE (termoplastinen) sekä valettu, että vaahdotettu polyuretaani. Pyörät soveltuvat mm. pyörätuoleihin, rollaattoreihin ja potkupyöriin. Kuljetuspyörät saa vakiona tai kevyestä alumiinista mittatarkasti valmistettuna myös rumpujarrulla varustettuna, valikoimaa riittää.

Pienet, mutta tärkeät varaosat ja tarvikkeet

Kyynärsauvojen jääpiikit ja kepinpääkumit, kuulalaakerit saa milli- tai tuumamitoilla tai sitten molemmilla yhdistettynä. Valikoimassamme on laadukkaat Rolkon sinkityt tai ruostumattomat akselit ja lukitustapit. Pientarvikkeet täyttävät samat vaativat laatukriteerit kuin muutkin tuotteemme.
Meiltä saat kaksitoimiset jarrukahvat rollaattoreihin, sekä muovi tai alumiini jarrut pyörätuolien avustajakäyttöön. Yleismallin pysäköintijarrut soveltuvat useaan eri pyörätuolimalliin. Kuljetuspyörien lisävarusteiksi ja vaihtoehdoiksi on kelausvanteita ja pinnasuojia. Pinnasuojamme ovat aina särkymätöntä polykarbonaattia. Valikoimamme kattaa PRO-WALK- turvavyöt lapsille, nuorille ja aikuisille, joiden stabilisaatio ja turvallisuus ovat huippuluokkaa. Tuotteemme ovat käyttäjälle miellyttäviä ja avustajalle käteviä.

Verkkokauppaan
Ota meihin yhteyttä niin saat tunnukset verkkokauppaamme.

Uusi yritysasiakas

Oletko kiinnostunut tuotteistamme?
Täytä asiakastietolomake >>> niin otamme sinuun yhteyttä.
Saat verkkokauppatunnukset suoraan asiakaspalavelijaltasi.

Palaute

Onko sinulla kerrottavaa meille tuotteiden tai palvelujen laadusta.
Kaikki palaute on meille tärkeää, otamme sen kiitollisuudella vastaan.  
Palautelomake»

Reklamaatiot

Mahdollisissa reklamaatiotapauksissa pyydämme teitä täyttämään reklamaatiolomakkeen >>>
Ohjeet reklamaatiolomakkeen täyttämiseen löydät täältä >>>
Facebook
Instagram