AJANKOHTAISTA

Apuvälinemessut 2017

Kiitos kaikille, ketkä vierailivat osastollamme vuoden 2017 Apuvälinemessuilla!

Osastolla ollut arpajaispalkinto on arvottu ja onnetar suosi tällä kertaa Anne Snyggia Torniosta! Voittajalle on ilmoitettu myös henkilökohtaisesti arpaonnesta.

Alla vielä pari kuvaa osastoltamme. Nähdään taas seuraavilla messuilla kahden vuoden päästä.

Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

OTR Wheel Engineering valmistaa laadukkaita renkaita yli 30-vuoden kokemuksella. OTR:n valikoima muodostuu pääasiassa OffRoad -käyttöön suunnitelluista renkaista ja valikoimasta löytyy myös puhkeamattomia ja pistosuojattuja renkaita. OTR:n renkaita käytetään laajasti suurteholeikkureiden ensiasennusrenkaina. OTR:llä on maailmanlaajuinen verkosto, jonka avulla se palvelee asiakkaitaan ympäri maailman.

OTR on vuosien saatossa panostanut vahvasti tuotekehitykseen ja kustannustehokkuuteen, joka yhdessä saumattomasti toimivan toimitusketjun kanssa on mahdollistanut yrityksen paikan monen maailmanlaajuisesti merkittävän valmistajan yhteistyökumppanina. OTR käyttää tuotannossaan viimeisintä teknologiaa varmistaakseen korkealaatuiset ajanmukaiset tuotteet.

Ensimmäinen erä OTR:n renkaita on jo saapunut varastoomme. OTR:n tuotteet täydentävät ensiasennusrenkaiden valikoimaamme ja tuovat portfolioomme myös pistosuojattuja renkaita. Aramid pistosuojatuissa renkaissa on kudosten väliin rakennettu aromaattinen polyamidi-vaippa, joka pysäyttää tehokkaasti terävät naulat, juuret ja kivet. Ensimmäisen toimituksen mukana tuli mm. Turf Soft Pro XT-, Lawn Boss-, Garden Master-, Grassmaster- ja MAG350 -renkaita.

Luovumme FAX numerostamme

Luovumme FAX-palvelun käytöstä 1.3.2018 alkaen. Faxin sijaan, pyydämme lähettämään mahdollisest tilaukset, ostotilausvahvistukset jne. jatkossa sähköpostitse osoitteeseen .

Verkkolaskut

Olemme siirtyneet uuteen aikakauteen taloushallinnon ratkaisuissa jo vuosia sitten. Toimitamme myyntilaskut ja vastaanotamme ostolaskut aina verkkolaskuina. Verkkolaskun käyttö helpottaa ja nopeuttaa työtämme ja uskomme, että sen kautta syntyy etuja myös yhteistyökumppanillemme.

Lue lisää: Verkkolaskut