AJANKOHTAISTA

Uusi verkkokauppamme on viimeistelyä vailla valmis! - Vanha verkkokauppamme sulkeutuu 31.3.2020

Hyvä asiakkaamme. Uutta verkkokauppaamme on rakennettu jo tovi ja se on viimeistelyä vailla valmis. Vanha verkkokauppamme poistuu käytöstä kokonaan 31.3.2020 ja uusi verkkokauppamme on käytössänne tulevan kahden viikon sisällä. Parhaista yrityksistämme huolimatta kauppaa ei saatu käyttöön Maaliskuun aikana, mutta hyvää kannattaa odottaa.

Kaupan valmistuttua lähetämme uudet verkkokauppatunnukset kaikille asiakkaille, joilla on ollut tunnukset vanhaan verkkokauppaamme. Jos yrityksellänne ei vielä ole tunnuksia verkkokauppaamme, voitte pyytää tunnukset sähköpostitse tai puhelimitse numerosta 010 337 3420,

Verkkokauppaamme uudistetaan Maaliskuussa - nykyisen verkkokaupan toiminnassa häiriöitä siirtymän aikana

Verkkokauppamme uudistetaan ja tuodaan tälle vuosituhannelle niin ulkonäöllisesti kuin toiminnallisesti. Uusi verkkokauppamme on testausvaiheessa ja nykyisen verkkokauppamme yhteys toiminnanohjausjärjestelmäämme on katkennut.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että verkkokauppa ei tällä hetkellä päivitä asiakashintoja tai tuotteiden saldoja. Verkkokaupassa voi edelleen selata tuotteita ja jättää tilauksia, mutta suosittelemme toistaiseksi tekemään tilaukset puhelimitse 0103373420 tai sähköpostilla .

Halutessasi voit silti jättää tilauksen myös verkkokaupassa. Tarkistamme tilaukset kerran päivässä. Vaikka verkkokauppa ei huomioi asiakashintoja, päivitämme ne manuaalisesti tilausta järjestelmään syöttäessä, joten ostoehtosi säilyvät samoina tilaustavasta riippumatta.

Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

OTR Wheel Engineering valmistaa laadukkaita renkaita yli 30-vuoden kokemuksella. OTR:n valikoima muodostuu pääasiassa OffRoad -käyttöön suunnitelluista renkaista ja valikoimasta löytyy myös puhkeamattomia ja pistosuojattuja renkaita. OTR:n renkaita käytetään laajasti suurteholeikkureiden ensiasennusrenkaina. OTR:llä on maailmanlaajuinen verkosto, jonka avulla se palvelee asiakkaitaan ympäri maailman.

Lue lisää: Tradotimille uusi edustus - OTR Wheel Engineering

Ennakkotilaus 2020 - Täydennä varastosi nyt huippuedullisesti. Ennakkotilaukset jätettävä 14.2. mennessä

Vuosi on vaihtunut ja on aika suunnata katse kohti kevättä ja kesää. Olemme laatineet jälleen ennakkotilauksia varten listan tuotteista, jotka myydään huippuedullisin ennakkotilaaja hinnoin. Vuoden 2020 ennakkotilauslomakkeet on lähetetty asiakkaillemme sähköpostitse. Jos sähköposti ei jostain syystä tavoittanut yritystäsi, voit pyytää lomakkeen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tai soittamalla numeroon 0103373420.

Ennakkotilauslomakkeet on palautettava 14.2.2020 mennessä sähköpostitse tai soittamalla myyntiimme. Ennakkotilausten toimitukset alkavat viikolla 10.